Φλεβαράκης: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Ο Ηλυσιακός φιλοξενείτε στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη για την Α1, με τον Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να επιβάλλει της προκειμένου να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλυσιακός φιλοξενείτε στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη για την Α1, με τον Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να επιβάλλει της προκειμένου να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Άρη ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ και να σταματήσει τα ατού του Άρη προκειμένου να φύγουν με το ροζ φύλλο από το «Αλεξάνδρειο».

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, με αθλητικούς ξένους παίκτες αλλά και έμπειρους Έλληνες. Ο Ταπούτος κάνει πολύ καλή σεζόν, ενώ η εμπειρία και οι ικανότητες των Τσαλδάρη και Βεργίνη στην περιφέρεια είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξέλιξη ενός ματς», δήλωσε αρχικά ο 42 τεχνικός  των «κιτρινόμαυρων» και συμπλήρωσε :

«Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε την ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου που δημιουργεί πάντα πίεση στον αντίπαλο. Γενικά ο Άρης είναι σε ανοδική πορεία κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα του. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να μπλοκάρουμε τα ατού των αντιπάλων μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει στην επίθεση».

Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Τόντιτς ανέφερε: «Η αντίπαλη ομάδα έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από την αγωνιστική της άνοδο θα είναι καλά και στην ψυχολογία. Εμείς θα παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.