Ταχύτητα, κίνηση και σιγουριά

Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς Είναι το τρίπτυχο του Μπέσνικ Χάσι, όπως προκύπτει από τις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ.
Νίκος Γαβαλάς
19/06/2017 • 17:41
Μπέσνικ Χάσι
  • shares
Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
 
Είναι το τρίπτυχο του Μπέσνικ Χάσι, όπως προκύπτει από τις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ. Ο 45χρονος τεχνικός θέλει ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κίνηση από τους παίκτες του μακριά από την μπάλα, αλλά και σιγουριά στις επιλογές τους, αποφεύγοντας ενέργειες οι οποίες κρύβουν ρίσκο και τον κίνδυνο απώλειας της μπάλας.
       
Τουλάχιστον αυτό διαπιστώσαμε από τις οδηγίες και τις παρατηρήσεις του Χάσι και στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας, όπου για μία ακόμη φορά δε δίστασε να ανεβάσει τους τόνους, προκειμένου να επισημάνει με έμφαση τα λάθη των ποδοσφαιριστών του. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, μίλησε στους παίκτες του στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, ενώ είχε τετ α τετ με αρκετούς παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Φιγκέιρας και ο Κούτρης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/04/2018 • 16:44

Στον πρώτο πρόωρο τελικό, αβαντάζ έχει η έδρα!

Είναι ένας ημιτελικός ανάμεσα σε δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αυτή την εποχή πάντως τόσο η Μπάγερν όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση. Δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα και την σταθερότητα

24/04/2018 • 14:45