Ταχύτητα, κίνηση και σιγουριά

Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς Είναι το τρίπτυχο του Μπέσνικ Χάσι, όπως προκύπτει από τις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ.
Νίκος Γαβαλάς
19/06/2017 • 17:41
Μπέσνικ Χάσι
  • shares
Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
 
Είναι το τρίπτυχο του Μπέσνικ Χάσι, όπως προκύπτει από τις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ. Ο 45χρονος τεχνικός θέλει ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κίνηση από τους παίκτες του μακριά από την μπάλα, αλλά και σιγουριά στις επιλογές τους, αποφεύγοντας ενέργειες οι οποίες κρύβουν ρίσκο και τον κίνδυνο απώλειας της μπάλας.
       
Τουλάχιστον αυτό διαπιστώσαμε από τις οδηγίες και τις παρατηρήσεις του Χάσι και στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας, όπου για μία ακόμη φορά δε δίστασε να ανεβάσει τους τόνους, προκειμένου να επισημάνει με έμφαση τα λάθη των ποδοσφαιριστών του. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, μίλησε στους παίκτες του στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, ενώ είχε τετ α τετ με αρκετούς παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Φιγκέιρας και ο Κούτρης.
22/08/2017 • 08:32

Με όρεξη για την νίκη ο Ολυμπιακός. Απειλούν σε ρόλο αουτσάϊντερ Ίπσουϊτς και Γουίγκαν

Οι ρεβάνς στην πρώτη πράξη των πλέϊ-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνουν τον Ολυμπιακό και τη Χαποέλ Μπεέρ Σεβά σε ρόλους φαβορί για την πρόκριση. Αμφότεροι όμως ξέρουν πως μόνον με την άμυνα δεν θα είναι εύκολο να το πετύχουν και οι επιθετικές τους γραμμές σε ανοιχτό γήπεδο είναι σε θέση να κάνουν πολύ δημιουργικά πράγματα.