Οι δοκιμές του Χάσι

Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς Από το "μικροσκόπιο" του Μπέσνικ Χάσι περνάνε οι 20 ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στις αυστριακές Άλπεις από την πρώτη ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Νίκος Γαβαλάς
19/06/2017 • 16:55
Ο Χάσι στην προπόνηση του Ολυμπιακού
  • shares
Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
 
Από το "μικροσκόπιο" του Μπέσνικ Χάσι περνάνε οι 20 ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στις αυστριακές Άλπεις από την πρώτη ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Ο 45χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού κάνει πολλές δοκιμές προκειμένου να βγάλει τα καλύτερα συμπεράσματα αναφορικά με το ρόστερ.
       
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί τα στόπερ. Στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας όπου κυριάρχησαν οι ασκήσεις με μπάλα, κατά τη διάρκεια του διπλού άλλαξε για τρίτη ημέρα τα ζευγάρια των στόπερ, έχοντας τον Βιάνα μαζί με τον Ρισβάνη και τον Σισέ δίπλα στον Μποτία, μέχρι να αποχωρήσει ο τελευταίος από την προπόνηση με σφίξιμο στο δεξί δικέφαλο. Ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός προγράμματος της δεύτερης προπόνησης της Δευτέρας.
       
Την Κυριακή, ο Χάσι είχε τον Σισέ με τον Βιάνα και τον Μποτία με τον Ρισβάνη, ενώ το Σάββατο δοκίμασε τον Βιάνα με τον Μποτία και τον Ρισβάνη με τον Σισέ. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, όλα τα πιθανά ζευγάρια των κεντρικών αμυντικών που έχει έως τώρα στη διάθεσή του, αφού την Τρίτη αναμένονται στην Αυστρία οι Ντα Κόστα, Ρέτσος και Νικολάου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/04/2018 • 07:55

Φορμάρισμα και σταθερότητα τα κριτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εξαιρετικά αμφίρροπα με λεπτομέρειες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές τα περισσότερα ματς απόψε στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας. H Κάρντιφ έχει κίνητρο στο γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι. Στα σημεια το προβάδισμα για Γουίγκαν, Κόβεντρι

19/04/2018 • 14:05