Μόρας: «Ισως ο αποκλεισμός των ομάδων από την Ευρώπη, δώσει τη λύση»

Δεν μάσησε τα λόγια του για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μόρας. Ο διεθνής αμυντικός σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM 94,6» τάχθηκε, μάλιστα, υπέρ του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Δεν μάσησε τα λόγια του για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μόρας. Ο διεθνής αμυντικός σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM 94,6» τάχθηκε, μάλιστα, υπέρ του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη. 

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τον κίνδυνο μετά τη συνάντηση Κοντονή με FIFA-UEFA να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη, δήλωσε:

«Συμφωνώ. Μπορούν να σταματήσουν όλα; Εφόσον δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά, να δοθεί αλλιώς η λύση. Δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο πλέον. Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε ένα ντέρμπι και να παρακαλάμε να μην διακοπεί. Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά από το 2004, έχουμε πάει πολλά βήματα πίσω. Δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση, ίσως αυτό καταφέρει να πείσει όσους ευθύνονται για το πρόβλημα να βρουν μια λύση».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά στόχος μου δεν είναι αυτός. Αν έχω μιλήσει με κάποιον, είναι μόνο με τον κ. Κούγια, αλλά χωρίς κάτι παραπάνω. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα, αλλά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσοι αποφεύγουν το ελληνικό ποδόσφαιρο το κάνουν για το περιβάλλον. Να μπω στη διαδικασία να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που τη μια Κυριακή παίζεις και την άλλη όχι, την άλλη αδικείσαι κατάφωρα. Έχω μάθει αλλιώς πλέον, έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου, γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο το ξέρουν όλοι μόνο και μόνο για τα επεισόδια. Δεν ξέρω πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που το έχει μετανιώσει που έφυγε στο εξωτερικό. Εδώ πρωταγωνιστής δεν είναι ποτέ ο ποδοσφαιριστής. Είναι οι διαιτητές, οι οπαδοί και οι πρόεδροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.