Κοντά στην επιστροφή ο Ντίντακ

Ο Ντίντακ Βίλα φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Εσπανιόλ, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο.
18/06/2017 • 10:41
Ο Ντίντακ Βιλά.
  • shares
Ο Ντίντακ Βίλα φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Εσπανιόλ, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundeo Deportivo», ο Ισπανός μπακ βρίσκεται κοντά στην καταλανική ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές μεταξύ τη διοίκηση της Εσπανιόλ και της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το ενδεχόμενο κόστος της μετεγγραφής για την καταλανική ομάδα αναμένεται να φτάσει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής κάποια κρούση για την παραχώρηση του παίκτη, με τον οποίο δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως αξιώνουν μεγαλύτερο ποσό για την παραχώρηση του παίκτη, από αυτό που ισχυρίζονται οι Καταλανοί ότι προτίθεται να διαθέσει η Εσπανιόλ. 
20/08/2017 • 08:00

Θέλουν ένα ξέσπασμα η Σάλτσμπουργκ, η Ντιναμό Μόσχας και η Γάνδη

Για άλλη μια φορά, τέτοια εποχή, να έχουμε υπόψη μας πως οι ομάδες που διεκδικούν είσοδο στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων κι έχουν ακόμα εκκρεμότητες στο θέμα της πρόκρισης προφανώς θα σκέφτονται πολύ σοβαρά αυτό που έρχεται μετά το Σαββατοκύριακο.