Έχουν ήδη τσεκάρει τον Ματσίς στην ΑΕΚ

Ο σκάουτερ της Ένωσης, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς έχει ήδη παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Νταρβίν Ματσίς, την περίπτωση του οποίου σας αποκάλυψε χθες (16/6) το novasports.gr. Το "αγκάθι" με το διαβατήριο και η αναμονή.
0
Μανώλης Βογιατζάκης
17/06/2017 • 10:56
O Νταρβίν Ματσίς
  • shares
Ο σκάουτερ της Ένωσης, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς έχει ήδη παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Νταρβίν Ματσίς, την περίπτωση του οποίου σας αποκάλυψε χθες (16/6) το novasports.gr. Το "αγκάθι" με το διαβατήριο και η αναμονή.

Η ΑΕΚ θέλει ως τις 29 Ιουνίου, ημερομηνία που θα "πετάξει" με προορισμό την Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια μετεγγραφή, προκειμένου να αρχίσει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της. Το όνομα του Βενεζουελάνου ακραίου επιθετικού, Νταρβίν Ματσίς, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των "κιτρινόμαυρων", όπως άλλωστε σας αποκάλυψε το novasports.gr χθες (16/6) νωρίς το μεσημέρι. 

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι η ΠΑΕ ανεπίσημα επέλεξε να ...χαμηλώσει το θέμα, η αλήθεια είναι άλλη. Ο Ματσίς παραμένει στα υπόψιν της ΑΕΚ με τους "κιτρινόμαυρους" να περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του διαβατηρίου του, έτσι ώστε να προχωρήσουν τη διαδικασία του δανεισμού. Σε περίπτωση που ο Βενεζουελάνος αποκτήσει τελικά ισπανικό διαβατήριο, όχι απλώς θα επανέρθει άμεσα στο μετεγγραφικό "κάδρο", αλλά θα γίνει και φαβορί για να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Το ότι ότι η ΑΕΚ πάντως έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Ματσίς αποδεικνύεται και από ένα επιπλέον γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, πριν ακόμα προταθεί ο 24χρονος άσος στην Ένωση, ο σκάουτερ της ομάδας, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, τον είχε παρακολουθήσει αγωνιζόμενο και είχε ήδη κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όλο το προηγούμενο διάστημα μάλιστα η Ένωση βρισκόταν σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, με τις επαφές αυτές να συνεχίζονται ακόμα και σήμερα και να αφορούν περισσότερο στο πρόβλημα με το διαβατήριο. Αναμφισβήτητα ο Ματσίς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία, προερχόμενος από μια "γεμάτη" σεζόν σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2018 • 08:41
loading the player...

09/05/2018 • 16:07