Για την πρώτη θέση Ρωσία – Ουρουγουάη

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής ανοίγει στην στην Σαμάρα όπου κοντράρονται οι δύο πρωτοπόροι του πρώτου ομίλου. Η οικοδέσπινα Ρωσία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη και με ισοπαλία καθαρίζει την πρωτιά του ομίλου καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής ανοίγει στην Σαμάρα όπου κοντράροναι οι δύο πρωτοπόροι του πρώτου ομίλου. Η οικοδέσποινα Ρωσία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη και με ισοπαλία καθαρίζει την πρωτιά του ομίλου καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

 Οι Λατινοαμερικανοί θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν πρώτοι με τον Ταμπάρες να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η Ουρουγουάη ακόμα δεν έχει αντυπωσιάσιε με το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά νιώθει άνετα μετά τα πρώτα αποτελέσματα

”Η αυτοπεποίθηση μας μεγαλώνει μετά από κάθε μας νίκη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε.Ο Χοσέ Χιμένες δεν θα είναι βασικός αλλά δεν νομίζω πως θα επηρεάσει την απόδοσή τους. Είμαι σίγουρος πως θα παίξει κάποιος άλλος με παρόμοια χαρακτηριστικά που θα τον αντικαταστήσει.” τόνισε ο επιθετικός της Ρωσίας Φέντορ Σμόλοφ.

‘Δεν έχουμε παίξει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά αντιμετωπίζουμε το ματς με ηρεμία, έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτήν την κατάσταση.” είπε ο Όσκαρ Ταμπάρες.

 Η Ουρουγουάη έχει κερδίσει τέσσερα παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει ο Λουίς Σουάρεζ, ενώ έχει ηττηθεί σε δύο που έχει σκοράρει ο Έντισον Καβάνι.

 Καμία ομάδα δεν σκέφτεται πάντως τον γύρο των 16 καθώς επόμενος αντίπαλος για Ρωσία και Ουρουγουάη μπορεί να είναι  η Πορτογαλία ή η Ισπανία….

Πιθανές εντεκάδες:

Ουρουγουάη: Fernando Muslera; Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Diego Laxalt; Carlos Sanchez, Lucas Torreira, Rodrigo Bentancur, Giorgian De Arrascaeta; Luis Suarez, Edinson Cavani.

Ρωσία: Igor Akinfeev; Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov; Roman Zobnin, Yuri Gazinksy; Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev; Artem Dzyuba.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.