Καθησυχαστικός ο Γόντικας

Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά με τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ο Δημήτρης Γόντικας στους παίκτες της ομάδας.

Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά με τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ο Δημήτρης Γόντικας στους παίκτες της ομάδας. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε στους παίκτες και προσπάθησε να τους καθησυχάσει σχετικά με το θέμα των πληρωμών, ενώ τους ζήτησε να μείνουν συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά. Επίσης, αποκάλυψε πως υπάρχει κάτι καινούργιο στα διοικητικά, για το οποίο θα τους ενημερώσει στο μέλλον.

Αρχικά, ο Γόντικας τόνισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας: «Μην ανησυχείτε. Κοιτάξετε τη δουλειά σας και προσπαθήστε να κερδίζετε σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές».

Σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις, ο Γόντικας τόνισε: «Θα σας ενημερώσω όταν μάθω κάτι. Φαίνεται πως κάτι καινούργιο υπάρχει. Το ερευνά η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ».

Από εκεί και πέρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Παρασκευή το μεσημέρι. Τότε θα ενημερωθεί από τους γιατρούς για το αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μέσα από κάποιο μπουθ του γηπέδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της προετοιμασία των «πράσινων» και έχει στενή συνεργασία με τους συνεργάτες του.

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τους Αρκάδες. Οι Νίνης και Τοτσέ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα το οποίο προέβλεπε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα σε μικρό χώρο και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ο Ζοσέ Γκόμες αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1, αλλά και τους έντεκα που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.