Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Κεϊτά

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά από την Τρίτη το μεσημέρι ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Novasports.gr στις 7 Ιουνίου.

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά από την Τρίτη το μεσημέρι ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Novasports.gr στις 7 Ιουνίου.

Ο 24χρονος μέσος από το Μάλι, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους “κυανερυθρους” και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό στις 7 Ιουλίου.

Ο Πανιώνιος ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες με την πρώην ομάδα του Κεϊτά, Αζαξιό με την ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην παίκτης της γαλλικής ομάδας.  

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος (παίζει και ως δεξί μπακ) αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Αζαξιό, η οποία στη συμφωνία έβαλε ένα ποσοστό μεταπώλησης. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις από τον Πανιώνιο, με τον Νίκο Ζαμάνη και τον Ζοσέ Ανιγκό να είναι σε καθημερινή επικοινωνία “τσεκάροντας” διάφορους παίκτες από την ξένη, αλλά και εγχώρια αγορά. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.