Η επιστροφή του Λάζαρου

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Τρίτη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Τρίτη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία των «πράσινων» και όπως υπολογίζει το ιατρικό επιτελεί του «τριφυλλιού» αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, στις αρχές Ιανουαρίου. Ο Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη στην προπόνηση της Παιανίας και πλέον τα προβλήματα για τους «πράσινους» περιορίζονται σε αυτά των Τοτσέ και Νίνη.

Οι δυο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Έλληνα μέσο να μην υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ισπανό επιθετικό να είναι αμφίβολος. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις αντοχής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς της 14ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Τετάρτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.