Μπήκαν Μήτσης και Προβατίδης

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Καλλονής μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, καθώς την Κυριακή οι παίκτες είχαν ρεπό.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Καλλονής μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, καθώς την Κυριακή οι παίκτες είχαν ρεπό. Το πρόγραμμα φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και με αυτό άρχισε η προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων.
Κανονικά μέρος στην προπόνηση πήραν οι Χρήστος Μήτσης και Στάθης Προβατίδης. Ο τεχνικός Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αρχίζει να βλέπει με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στην ενεργό δράση, σε μια περίοδο που η ΑΕΛΚ έχει συχνούς αγώνες.
Ο Ταραχούλσκι, από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάνει. αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Βέροια στις 4 Ιανουαρίου.
Απών από την προπόνηση ήταν ο Σεμπέκος, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη τρίτου βαθμού στον τένοντα και ρήξη δεύτερου βαθμού στον δικέφαλο.
Την Τρίτη θα συναντηθεί με τον γιατρό του για να του γνωστοποιηθεί η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθήσει αλλά και ο χρόνος που θα απουσιάσει από την ενεργό δράση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.