Αβραμόπουλος: «Η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά ούτε απειλείται»

«Η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά ούτε απειλείται» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά ούτε απειλείται» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Στο διάλογο που διημείφθη μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, ο Κάρολος Παπούλιας ρώτησε τον Δ. Αβραμόπουλο τι κάνει και εκείνος απάντησε «Αμυνόμεθα». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχολίασε «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση”.
Ο υπουργός Άμυνας ανταπάντησε «και γι’αυτή προετοιμαζόμαστε”, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι χειριζόμαστε μια πολύ ευαίσθητη εθνική υπόθεση.
“Είμαστε σε καλό δρόμο. Το σημαντικό είναι ότι το κλίμα εσωτερικά είναι καλό, παρά τις δυσκολίες, το φρόνημα υψηλό, η ψυχή – η γνωστή η ελληνική – είναι δεδομένη. Αν καταφέρουμε και βάλουμε μερικά πράγματα στον ίσιο δρόμο, μέσα στο πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να μας διακρίνει όλους αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι θα αποφύγουμε τα δύσκολα και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ασφάλεια, με σιγουριά και την πατρίδα μας, με την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της διασφαλισμένη”.

Μετά τη συνομιλία τους, οι δύο άντρες επισκέφθηκαν μαζί την Προεδρική Φρουρά.

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.