Ναλμπάντης: «Έχουμε φιλότιμο και εγωισμό»

Στα υψηλά κλιμάκια της κατάταξης (πέμπτη θέση με τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια) βρίσκεται η Αναγέννηση Επανομής, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Πιερικού την Κυριακή (2-0), γεγονός που προκαλεί ευφορία.

Στα υψηλά κλιμάκια της κατάταξης (πέμπτη θέση με τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια) βρίσκεται η Αναγέννηση Επανομής, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Πιερικού την Κυριακή (2-0), γεγονός που προκαλεί ευφορία.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δείχνει σταθερότητα, ειδικά εντός έδρας, όπου δεν έχει χάσει βαθμό σε τρία παιχνίδια, κάτι που επισημαίνει στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και ο 26χρονος μέσος, Γιάννης Ναλμπάντης: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετά δυναμική εκκίνηση. Για την επίτευξη των στόχων μας είναι πολύ σημαντική η αξιοποίηση της έδρας μας. Είναι το ισχυρό μας χαρτί και ως τώρα τα καταφέρνουμε καλά στην Επανομή. Πλέον, ζητούμενο είναι να βελτιωθούμε και εκτός. Όσο για το παιχνίδι με τον Πιερικό, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος μπορούσε να προηγηθεί και να νικήσει, είχε ευκαιρίες. Και εμείς όμως δε νικήσαμε άδικα, στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και δείξαμε υπομονή και ψυχραιμία στο παιχνίδι μας, ειδικά όταν οι συνάδελφοι του Πιερικού έδειξαν λίγο εκνευρισμό».

Για να συνεχίσει ο πρώην χαφ των Αγροτικού Αστέρα και ΠΑΟΝΕ: «Πλέον, την Τετάρτη έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Στόχος μας είναι να γυρίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν παρασυρόμαστε από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Και οι δυο είμαστε νεοφώτιστοι, το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει το προβάδισμα. Αν προσέξουμε στην άμυνα και επιθετικά δείξουμε την ίδια αποτελεσματικότητα με προηγούμενα ματς, θα πετύχουμε το στόχο μας. Όσο για τη σεζόν συνολικά, θέλουμε να καταξιωθούμε στην κατηγορία, εκτός από τη γρήγορη σωτηρία. Είναι σημαντικό ότι έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι είμαστε παίκτες με φιλότιμο και θετικώς εννοούμενο εγωισμό. Αυτό μας κρατά στα προβλήματα και στις δυσκολίες, είναι ο οδηγός μας. Μαζί φυσικά με την έδρα, αλλά και τον προπονητή μας, Αλέκο Βοσνιάδη. Εκείνος επέλεξε να έρθουν πολλοί ισάξιοι παίκτες και έτσι υπάρχει ‘βάθος’ στο ρόστερ. Όλοι βοηθάνε, ο κόουτς κρατά τις ισορροπίες και πηγαίνει πολύ καλά την ομάδα, παρότι δουλεύει πρώτη σεζόν στην κατηγορία».

Κλείνοντας, ο Ναλμπάντης δήλωσε: «Φαβορί για την άνοδο πιστεύω ότι είναι ομάδες με κόσμο και παράδοση, όπως η ΑΕΛ, ο Πανσερραϊκός, ο Πανθρακικός, η Βέροια και η Παναχαϊκή. Όσο για μένα, θέλω να είμαι υγιής και να βοηθήσω όσο μπορώ για μια πετυχημένη σεζόν».

Στα αγωνιστικά, τη Δευτέρα όσοι έπαιξαν με τον Πιερικό έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα, ενώ την Τρίτη η αποστολή θα ταξιδέψει για την Άμφισσα, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Φωκικό (εξ αναβολής για τη 2η αγωνιστική).

Ο Βοσνιάδης ευελπιστεί πως θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία, ενώ δεν υπολογίζει στον Απόστολο Παπαζούδη, που αποβλήθηκε με τους Κατερινιώτες. Σύμμαχος της Αναγέννησης είναι η ευνοϊκή παράδοση με τον Φωκικό, αφού πέρυσι στη Γ΄ Εθνική νίκησε δυο φορές με το ίδιο σκορ (2-0). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.