Ίβιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, όλοι είδαν» (video)

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Βλάνταν Ιβιτς βίωσε την πιο άσχημη στιγμή του στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα.
19/05/2017 • 19:41
Ο Βλάνταν Ίβιτς.
  • shares
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Βλάνταν Ιβιτς βίωσε την πιο άσχημη στιγμή του στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα. Ολα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο είναι γεγονότα που δύσκολα θα ξεθωριάσουν στη μνήμη του. Το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα του «novasports.gr» βρέθηκε στην προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ. στη Νέα Μεσημβρία όπου και κατέγραψε τις πρώτες δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού μετά το συγκεκριμένο συμβάν, τις αντιδράσεις του για το αυτό καθ’ αυτό γεγονός αλλά και για όσα ακολούθησαν, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα νέα δεδομένα για την ομάδα του, αναφορικά με τις πρόσφατες εμφανίσεις αλλά και τις απώλειες που μετρά ο «Δικέφαλος» έπειτα από τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους αποβληθέντες. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Ιβιτς:
13/12/2017 • 07:11

Ρουτίνα τα γκολ στο Ρόττερνταμ. Με μεγαλύτερη αξία σε Μπριζ, Μόναχο (video)

Το παραγωγικό κομμάτι παρουσιάζει ενδιαφέρον προσφέροντας μάλλον ασφαλείς ιδέες στο σημερινό κουπόνι από τα παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ολλανδία και τις διοργανώσεις κυπέλλου σε Ιταλία, Βέλγιο.

07/12/2017 • 16:25