Σμιθ: «Μάλλον μπέρδεψε τα χάπια του»

Ο Τζον Σμιθ υπογράμμισε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πιθανότατα μπέρδεψε τα χάπια που παίρνει για τον ύπνο με το αλκοόλ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία.

Ο Τζον Σμιθ υπογράμμισε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πιθανότατα μπέρδεψε τα χάπια που παίρνει για τον ύπνο με το αλκοόλ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία. Ο πρώην μάνατζερ του Αργεντινού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τόνισε πως ο Μαραντόνα παίρνει υπνωτικά χάπια τα τελευταία χρόνια, τα οποία όμως έχουν άσχημη επίδραση στον οργανισμό, όταν ανακατευτούν με το αλκοόλ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Χαρακτηριστικά, ο Σμιθ δήλωσε: «Ο Ντιέγκο είναι ένας υπερδραστήριος τύπος. Πάντα έτσι ήταν. Όταν συνεργαζόμασταν στη δεκαετία του ’80 και του ’90 ήταν πάντα πολύ κεφάτος. Νομίζω πως το πρόβλημα του αυτή τη στιγμή είναι πως δεν μπορεί να κοιμηθεί και παίρνει υπνωτικά χάπια. Αν τα ανακατεύει με άλλες ουσίες κατά την διάρκεια της ημέρας όπως είναι το αλκοόλ είναι λογικό να έχουν επίδραση πάνω του».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πολλές φορές αυτοσαρκάζεται και το απολαμβάνει αρκετά. Καταλαβαίνω γιατί πολλοί άνθρωποι τον κριτικάρουν, αλλά είναι καλόκαρδος και πρόθυμος να βοηθήσει. Ελπίζω πως μια μέρα δεν θα κάνει κάτι υπερβολικά ηλίθιο. Αποτελεί την ενσάρκωση της έντονης ζωής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.