Αποστολάκης: «Μπροστά ο Κυράστας»

Ο Στράτος Αποστολάκης υπογράμμισε πως ο Γιάννης Κυράστας ήταν μπροστά για την εποχή του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον αείμνηστο τεχνικό, καθώς επίσης και για τη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ο Στράτος Αποστολάκης υπογράμμισε πως ο Γιάννης Κυράστας ήταν μπροστά για την εποχή του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον αείμνηστο τεχνικό, καθώς επίσης και για τη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Ο Αποστολάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 μέσα στην έδρα του Άγιαξ: «Με διαφορά η επιτυχία εκείνη, η πορεία όλη, ήταν το κερασάκι στην τούρτα ήταν εκείνη η νίκη. Βλέπω πως θα είναι δύσκολο άλλη ομάδα να ζήσει κάτι τέτοιο. Τα ζούσες και εσύ, ήσουν κοντά. Ήταν το κάτι άλλο. Είναι κρίμα, επειδή έχει ομορφύνει το Champions League, οι Έλληνες να μην έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης και να διεκδικούν την παρουσία τους στον τελικό». 

Για τον Γιάννη Κυράστα, καθώς χθες συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τον αναπάντεχο θάνατό του: «Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει τον κόσμο, όταν ξεκινούσα εγώ το ποδόσφαιρο, για εμένα ήταν ένα ποδοσφαιρικό πρότυπο, επειδή έπαιζα ακραίος μπακ. Μου άρεσε ο Γιάννης, έβγαζε μία θετική αύρα. Μετά είχα τη δυνατότητα να τον γνωρίσω ως αντίπαλο. Είχαμε την ίδια διαδρομή και όταν ήταν να σταματήσω το ’99. Μέναμε και οι δύο Αγία Παρασκευή και συζητούσα με τον πρόεδρο, τον Κύριο Βαρδινογιάννη, μου ζήτησε να μείνω για να βοηθήσω τον Έλληνα προπονητή. Μου είπε πως θα είναι ο Γιάννης Κυράστας και του είπα πως δεν το συζητάω. Είχα πολύ μεγάλο δέσιμο μαζί του. Πηγαίναμε μαζί για ψάρεμα, είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα, είχαμε οικογενειακές σχέσεις. Εκείνο που ενδιαφέρει τον κόσμο, είναι πως είχε σύγχρονη αντίληψη για το ποδόσφαιρο, όπως το παίζουν οι ξένοι προπονητές σήμερα. Ακολουθούσε πρωτόγνωρα συστήματα για την εποχή του. Πράγματα που κάνουν σήμερα ο Γκουαρντιόλα και ο Κλοπ. Με τα παιδιά το συζητάω ποτέ, αν η Εθνική έχανε στη Σαραγόσα που τελικά κέρδισε με το γκολ του Γιαννακόπουλου, ήταν ο επόμενος για να αντικαταστήσει τον Ρεχάγκελ. Έβαλε το γκολ ο Στέλιος και άλλαξε όλη η πορεία της Εθνικής με την κατάκτηση του Euro το καλοκαίρι του 2004».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.