Κωνσταντίνου: «Προσχεδιασμένο αυτό που έκανε ο Ίβιτς» (video)

18/05/2017 • 00:52
Κωνσταντίνου
  • shares
Τη σιγουριά του πως η αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς από τη Λεωφόρο λόγω του τραυματισμού του, ήταν προσχεδιασμένη, εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφού βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» και συνομίλησε με τους γιατρούς, επέστρεψε στη Λεωφόρο για να δηλώσει:

«Μίλησα με τους γιατρούς και μου είπαν ότι όλες οι εξετάσεις που έκανε είναι καλές. Είχε απλώς μια αμυχή στο κεφάλι και του έβαλαν σκόνη για να σταματήσει το αίμα. Του ζήτησε ο γιατρός του ΠΑΟΚ να κάνει εισαγωγή για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις και έτσι έγινε. Θα μείνει μέσα απόψε και αύριο θα δούμε. 

Αναρωτιέμαι, ο Ίβιτς αν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, θα συνέχιζε με αυτή την αμυχή ή όχι; Λυπάμαι γιατί ήταν ένας καλός παίκτης και ένας προπονητής που θέλει να κάνει καριέρα. Έτσι όμως δεν θα κάνει καριέρα. 

Είμαι σίγουρος ότι ήταν προσχεδιασμένο. Είδαν ότι δύσκολα θα έπαιρναν το παιχνίδι και το σχεδίασαν. Ήταν ένα άδειο κουτάκι μπύρας και αν δείτε το ριπλέι, τον χτυπάει σε άλλο σημείο απ’ αυτό που υπήρχε η σχισμή με το αίμα». 
24/06/2017 • 08:00

Όλα για όλα σε Χετάφε, Καζάν και Πολωνία. Με επιθετικό οίστρο στο Όσλο η Λίλεστρομ!

Μια θέση στην Ισπανική La Liga, μια στους ημιτελικούς του Euro U21 και κυρίως το γόητρο της διάκρισης στο Confederations Cup προσφέρουν απόψε τρία ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και επιθετική διάθεση σε τρία γήπεδα.