Μελισσάς: «Αξίζαμε τη νίκη»

Πεπεισμένος πως ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Πηγάδια, εμφανίστηκε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Πεπεισμένος πως ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Πηγάδια, εμφανίστηκε ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως η ισοπαλία αφήνει ικανοποίηση στις τάξεις των Βοιωτών, ενώ συμπλήρωσε πως ο Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο μέλλον. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ισοπαλία στο ματς με την Ξάνθη: «Είναι επιτυχία. Χρειαζόμασταν αυτό το βαθμό και μια καλή εμφάνιση».

Για το αν Λεβαδειακός και Δόξα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Super League: «Η καθυστέρηση ήταν ρίσκο για τις δυο ομάδες. Εμάς μας βγαίνει το ρίσκο και μας βοηθάει ψυχολογικά να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται».

Για την παρουσία των Ελλήνων παικτών στον Λεβαδειακό: «Δεν είμαι κατά, ούτε υπέρ των ξένων. Οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και οι ξένοι που έρχονται θα πρέπει να ανεβάζουν επίπεδο το πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι γίνεται μια στροφή με νεαρούς παίκτες και αυτό είναι θετικό».

Για τη θέση του στην ενδεκάδα όπου αγωνίστηκε ξανά ως μπακ: «Όπως ο κ. Δώνης στον Ατρόμητο με έβαζε μπακ έτσι και ο κ. Παράσχος κάτι θα πρέπει να βλέπει. Ανταπεξέρχομαι στις απαιτήσεις και έτσι συνεχίζω να παίζω».

Για το αν οι παίκτες του Λεβαδειακού αισθάνονται ότι στην Ξάνθη έχασαν μια νίκη: «Αξίζαμε τη νίκη χθες. Χρειαζόμαστε αυτούς τους πόντους γιατί συνδυάσαμε και καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιους βαθμούς. Στα επόμενα ματς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να μη χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες».

Για το αν στον Λεβαδειακό δίνουν προτεραιότητα στην αμυντική λειτουργία: «Έχουμε παίξει με δύσκολες ομάδες εκτός από τη Δόξας στο ματς που έγινε στην έδρα μας. Αυτό λέει πολλά και δεν μας βοηθάει τόσο. Μπαίνεις πιο αμυντικά σε τέτοια ματς. Με τον Πανιώνιο είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και να ανοίξουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε τις εμβόλιμες αγωνιστικές και το Κύπελλο με τον Θρασύβουλο που πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση. Να φερθούμε πολύ επαγγελματικά ώστε να αντεπεξέλθουμε και με την μεταγραφική ενίσχυση που κρίνει ο προπονητής τον Γενάρη θα πάνε όλα καλά».

Για τον τραυματισμό του στο χτεσινό παιχνίδι: «Είχα μια μικρή εξάρθρωση στον ώμο αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Για την Ξάνθη: «Είναι μια ομάδα με ψυχολογία κι ενθουσιασμό. Είχε διάθεση στο πρώτο ημίχρονο να παίξει ποδόσφαιρο. Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως οι Βασιλακάκης και Βλαχοδήμος και πιστεύω ότι θα έχει καλή πορεία».

Για το αν η παρουσία του Βασιλείου στον Λεβαδειακό αποτελεί κίνητρο για τον κόσμο καθώς ο παίκτης είναι από τη Λιβαδειά: «Θα βοηθήσει η παρουσία του. Υπάρχουν κι άλλοι εξελίξιμοι παίκτες που θα βοηθήσουν στην προσέλευση του κόσμιου. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ντόπιους παίκτες. Όμως θα βοηθήσουν και τα αποτελέσματα για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα: «Χαίρεσαι το ποδόσφαιρο, τις ενέργειες και την ατμόσφαιρα. Δείχνει ότι είναι μια γιορτή το συγκεκριμένο ματς αλλά και γενικά όλα τα ντέρμπι στο εξωτερικό».

Για το αν στο ποδόσφαιρο μετράει το θέαμα ή το αποτέλεσμα: «Πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός και των δυο αλλά όχι τόσο αρρωστημένα προς το αποτέλεσμα. Να αλλάξει η νοοτροπία των φιλάθλων, Είναι μια διασκέδαση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.