Κούγιας: "Ενωμένοι, ανεξάρτητοι, δυνατοί και νικητές"

Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους της ΑΕΛ και τους υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να είναι οι "βυσσινί" ενωμένοι, ανεξάρτητοι, δυνατοί και νικητές.
17/05/2017 • 12:33
Ο Αλέξης Κούγιας
  • shares
Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους της ΑΕΛ και τους υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να είναι οι "βυσσινί" ενωμένοι, ανεξάρτητοι, δυνατοί και νικητές. Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Λάρισας "στάλθηκε" στους φιλάθλους, μέσω ανακοίνωσης, με αφορμή τη συμπλήρωση 53 ετών από την ίδρυση της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Κούγιας αναφέρει στην ανακοίνωσή του: "Αγαπητοί οπαδοί της λατρεμένης μας ομάδος. Σαν σήμερα πριν από 53 χρόνια οι ανιδιοτελείς διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων Τοξότη Λάρισας, Ηρακλή Λάρισας, Άρη Λάρισας, Λαρισαϊκού, Πελασγικού, Δόξας Εμποροϋπαλλήλων και Πανθεσσαλικού αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές και αγωνιστικές τους διαφορές και να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αυτούς που ζούσαν με την πολιτική του "διαίρει και βασίλευε", αφού αυτό απαιτούσε το σύνολο των αγνών οπαδών της Λάρισας κι έτσι γεννήθηκε η ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος Ελλάδος και των δύο Κυπέλλων Ελλάδος.
 
Γεννήθηκε η ΑΕΛ που έκανε όλη την Ελλάδα να τη θαυμάζει και να τη ζηλεύει. Σήμερα το μήνυμα που δίνει η συμπεριφορά και η απόφαση εκείνων των ανθρώπων είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ. Η ΑΕΛ μας, η μοναδική εκπρόσωπος του μεγαλυτέρου μέρους της Ελλάδος από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη στη Super League, η μοναδική ομάδα που εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα Ελλάδος γιορτάζει και μας θέλει όλους κοντά της, ανιδιοτελείς και αγαπημένους. 
 
Προσωπικά σας υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαστε ενωμένοι, ανεξάρτητοι, δυνατοί και νικητές.
 
Χρόνια πολλά στην ΑΕΛ μας, χρόνια πολλά στους οπαδούς μας, χρόνια πολλά στους προπονητές μας και στους ποδοσφαιριστές μας".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2018 • 08:02

Η ώρα των "υπερδυνάμεων" και των.. αδυναμιών τους!

Η Βραζιλία και η Γερμανία ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ με τους Λατινοαμερικάνους κόντρα στην δυνατή, αμυντικά, Ελβετία και τους Παγκόσμιους πρωταθλητές... επίφοβους με βάση την εικόνα τους στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας!

09/05/2018 • 16:07