Εργοτάξιο το πανάκριβο Ζέεφελντ (video)

Εκτεταμένες εργασίες γίνονται σε πολλά σημεία του Ζέεφελντ, καθώς το χωριό των αυστριακών Αλπεων θα φιλοξενήσει το χειμώνα του 2019 το FIS Nordic World Ski Championships.

Η παγκόσμια κοινότητα των χειμερινών αθλημάτων θα στρέψει τους προβολείς της στο Ζέεφελντ το χειμώνα του 2019. Για την ακρίβεια, από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου του 2019, στο γραφικό χωριό των αυστριακών Άλπεων θα διεξαχθεί μία εξόχως σημαντική διοργάνωση του σκι, το FIS Nordic World Ski Championships.

Η περιοχή που έχει επιλέξει και φέτος ο Ολυμπιακός για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, έχει μεταλλαχθεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, καθώς γίνονται παντού εργασίες, όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο του novasports.gr, αλλά και στις φωτογραφίες.


Εκσυγχρονίζονται οι εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, γίνεται διαπλάτυνση των δρόμων, κατασκευάζονται νέες πλατείες, ενώ ανακατασκευάζεται πλήρως ο σιδηροδρομικός σταθμός, ο οποίος θα είναι ένας από τους πιο σύγχρονους της Αυστρίας. Όλα αυτά σε μία περιοχή που μόλις ξεπερνάει τους 3.000 μόνιμους κατοίκους. Στο χωριό που απέχει 17 χιλιόμετρα από το Ινσμπρουκ, όλοι μετράνε αντίστροφα για να υποδεχθούν τους αθλητές και τους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Αλλά όσοι βρεθούν στο Ζέεφελντ, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το κόστος ζωής είναι πολύ ακριβό. Για παράδειγμα, ένα μικρό μπουκάλι νερό και ένα τοστ κοστίζουν κάτι λιγότερο από 10 ευρώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.