Μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ στην Αγγλία

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, μετά τις αποκαλύψεις για τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, μετά τις αποκαλύψεις για τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η εφημερίδα “Sunday Times” αποκαλύπτει πως ο γιατρός, Μαρκ Μπόναρ είχε χορηγήσει απαγορευμένες ουσίες, σε περισσότερους από 150 αθλητές, ανάμεσα στους οποίους ήταν και παίκτες των Άρσεναλ, Τσέλσι, Λέστερ και Μπέρμιγχαμ.

Η εφημερίδα τονίζει πως ο 38χρονος γιατρός έχει καταγραφεί σε βίντεο, να αναφέρεται στις συγκεκριμένες χορηγήσεις, όμως δεν ξεκαθαρίζει το αν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έπαιρναν τα συγκεκριμένα σκευάσματα με τη θέλησή τους ή αν έπεσαν θύματα του γιατρού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, με τον Μπόναρ να καλείται να δώσει εξηγήσει για το συγκεκριμένο θέμα και την εφημερίδα να καταθέτει στη δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία, που έχει για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ αναφέρει στον σχολιασμό του δημοσιεύματος, που την εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση: “Η Άρσεναλ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη για τη δημοσίευση αυτών των λανθασμένων ισχυρισμών που δεν έχουν βάση. Οι Sunday Times γνωρίζουν πως αυτές οι κατηγορίες δεν έχουν βάση και παρ’ όλα αυτά τις δημοσίευσε. Ο σύλλογός μας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις ευθύνες του απέναντι στον συγκεκριμένο τομέα και οι παίκτες μας γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Υπακούμε αυστηρά σε όλες τις οδηγίες από την Παγκόσμια Υπηρεσία Αντιντόπινγκ”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση της Τσέλσι: “Οι ισχυρισμοί των Sunday Times που μας αφορούν είναι λανθασμένοι και αβάσιμοι. Η Τσέλσι δεν έχει ποτέ χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου γιατρού και δεν έχει γνώση ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο κάποιος ποδοσφαιριστής μας. Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά τη χρήση τέτοιων ουσιών στον αθλητισμό και είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με όλους τους κανονισμούς αντιντόπινγκ. Οι παίκτες της Τσέλσι υποβάλλονται τακτικά και λεπτομερώς σε εξετάσεις από τις αρμόδιες αρχές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.