«Κίνητρο και βοήθεια η παρουσία του κόσμου»

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
 
Ο Έλληνας τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του στη δύσκολη αναμέτρηση που τους περιμένει.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Καβάλα, αλλά πολύ εύκολα έδειξε να το ξεπερνά και στον αγώνα του με την Ζαλγκίρις ήταν καταιγιστικός. Οι δυνατότητες του αντιπάλου είναι γνωστές, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο.
Πάντα ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους παίκτες, αλλά ελπίζουμε και για τον κόσμο, που μπορεί και πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να δημιουργήσει μία ωραία ατμόσφαιρα και να δώσει και σε εμάς την δυνατότητα να έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο και μία ακόμη βοήθεια στην προσπάθεια που θα κάνουμε» ήταν τα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Καλαμπόκης ανέφερε: «Νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που εμείς θέλουμε από την πλευρά μας είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να είναι όμορφη και σωστή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και εμείς να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πορεία ανάκαμψης όπως έδειξε και στο τελευταίο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και εμείς όπως έχουμε δείξει τον τελευταίο καιρό χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους για να μπούμε σε μία τροχιά καλών και νικηφόρων αποτελεσμάτων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.