Αντετοκούνμπο: «Παλέψαμε μέχρι τέλους»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των Μιλγουόκι Μπακς στην αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπουλς, παρά την ήττα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των Μιλγουόκι Μπακς στην αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπουλς, παρά την ήττα. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως προσπάθησε με την εμφάνισή του, να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους παίκτες των «ελαφιών».

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής παίκτης τόνισε: «Ξέραμε πως ο καλύτερος σκόρερ μας έλειπε και έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά οι υπόλοιποι. Μίλησα με τον Τζαμπάρι (Πάρκερ) πριν τον αγώνα γι’ αυτό και θέλαμε να συμπαρασύρουμε και τους άλλους παίκτες. Παλέψαμε, χάσαμε, αλλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα γιατί δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Κι αυτό έγινε με βάση τα νέα παιδιά της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Σικάγο Μπουλς, Φρεντ Χόιμπεργκ τόνισε για τον Έλληνα παίκτη: «Είναι μεγάλο πρόβλημα για κάθε αντίπαλο. Παίζει καταπληκτικά. Οι Μπακς παίζουν καλά αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο Γιάννης έχει πλέον περισσότερη ώρα την μπάλα στα χέρια του. Έτσι μπορεί να πλησιάζει στο καλάθι και να δημιουργεί για τους άλλους και τον εαυτό του. Έχει φοβερή αίσθηση του παιχνιδιού. Έπρεπε να βάλουμε πάνω του τον Μπάτλερ για να τον περιορίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.