Στο Λονδίνο ο Αντόνιο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Τσέλσι, για να αναλάβει τα ηνία της αγγλικής ομάδας, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Τσέλσι, για να αναλάβει τα ηνία της αγγλικής ομάδας, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε» του Λονδίνου, με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του να φτάνουν τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» αναφέρει πως δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία των δυο πλευρών και πως οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να μετά το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Κόντε θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο οποίο θα πάρει μέρος με την Ιταλία. Ο Κόντε θα έχει μαζί του στην Τσέλσι ένα τεχνικό επιτελείο, το οποίο θα αποτελείται από πέντε προπονητές. Αυτοί θα είναι οι Τζιανλούκα Κόντε, Άντζελο Αλέσιο, Μάσιμο Καρέρα, Μάουρο Σαντρεάνι κα Πάολο Μπερτέλι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.