Ομπαμεγιάνγκ: «Χρωστάμε στον Κλοπ»

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι παίκτες της Ντόρτμουντ χρωστούν στον πρώην τεχνικό τους και νυν τεχνικό της Λίβερπουλ.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι παίκτες της Ντόρτμουντ χρωστούν στον πρώην τεχνικό τους και νυν τεχνικό της Λίβερπουλ. Ο 26χρονος επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποδείξει στον Γερμανό προπονητή, πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την ημέρα που αυτός αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία. 

Χαρακτηριστικά, ο Ομπαμεγιάνγκ τόνισε εν όψει των αναμετρήσεων της γερμανικής ομάδας με τη Λίβερπουλ για το Europa League: «Μπορούμε να αποδείξουμε στον Κλοπ ότι έχουμε εργαστεί σκληρά και έχουμε βελτιωθεί από τη στιγμή που έφυγε από την ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δείξουμε στον Κλοπ ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό. Του χρωστάμε πολύ, ήταν υπέροχο που συνεργάστηκα μαζί του. Αν παίζω καλά τώρα οφείλεται σε εκείνον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.