Ντόστανιτς: «Η Βέροια έπρεπε να μείνει» (video)

23/04/2017 • 23:34
Ντόστανιτς
  • shares
Εμφανώς στεναχωρημένος, ο Ράτκο Ντόστανιτς εξέφρασε την άποψη πως η Βέροια άξιζε να μείνει στη Σούπερ Λιγκ, ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα της Ημαθίας.

«Είμαι πολύ λυπημένος γιατί ήρθα για άλλο λόγο στην Βέροια αλλά δεν το κατάφερα. Ίσως είμαι ο τελευταίος που φταίει αλλά πίστευα ότι η ομάδα μπορούσε να σωθεί. Αγάπησα την Βέροια και με αγάπησε ο κόσμος. Για το σημερινό ματς, μπήκαμε διαφορετικά στο ματς από αυτά που σχεδιάσαμε. Μπήκαμε χάλια και βρεθήκαμε με 0-2. Με αυτά που ακουγόντουσαν όλη την εβδομάδα, ένιωσα ότι έπρεπε να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς βρήκαν το σθένος τα παιδιά και γύρισαν το παιχνίδι και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον της Βέροιας. Για εμένα η Βέροια έπρεπε να μείνει στην κατηγορία», ανέφερε ο προπονητής της Βέροιας στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ανέφερε:
«Παρά το ότι σωθήκαμε, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ξεκινήσαμε με 0-2 και παρουσιάσαμε εικόνα αποσύνθεσης. Στην Λάρισα κερδίζαμε και χαθήκαμε από το γήπεδο. Με προβληματίζει αυτό και πρέπει να το συζητήσω με τα παιδιά. Στο δεύτερο μέρος τα δώσαμε όλα αλλά τα καλά νέα ήρθαν από άλλο γήπεδο. Όταν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας δεν πρέπει να την αφήνουμε να φύγει. Έπρεπε να έρθουμε για βαθμό ή βαθμούς αλλά δεν το κάναμε».

Για τους φίλους των Αρκάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο, είπε: «Ο κόσμος στάθηκε κοντά μας και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι αυτό».

21/08/2017 • 08:00

Δύο ευδιάθετες ομάδες υπόσχονται καλό θέαμα στο Σάρπσμποργκ της Νορβηγίας

Μια και καλή επιλογή σήμερα ενόψει ενός τριήμερο όπου στη ολοκλήρωση των Play-Off των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα μπορέσουμε να βρούμε πολύ καλές ιδέες, όπως βέβαια το κάνει η στήλη σε όλα τα προκριματικά του καλοκαιριού.