«Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 18:15, Novasports 1 και Novasports 1 HD με καλεσμένο τον πολίστα του Παναθηναϊκού, Παντελή Καλογεράκο.

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 18:15, Novasports 1 και Novasports 1 HD με καλεσμένο τον πολίστα του Παναθηναϊκού, Παντελή Καλογεράκο.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 5 Απριλίου στις 18:15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο και καλεσμένο τον πολίστα του Παναθηναϊκού, Παντελή Καλογεράκο. 

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του πολίστα Μιχάλη Σαρτζετάκη ο οποίος θα αναφερθεί στο τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. 

Παράλληλα στο «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο, αλλά και απ’ όλη την αθλητική δραστηριότητα του υγρού στίβου. 

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.