Μέιφιλντ αντί Νιέμερ στον Ολυμπιακό

Αμερικανίδα έφυγε, Αμερικανίδα ήρθε στον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες τον νταμπλούχο και πρωταθλητή Ευρώπης επέλεξαν για αντικαταστάτρια της ποιοτικής Νιέμερ την 29χρονη Άλισον Μέιφιλντ (1.85 ύψος), η οποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Αμερικανίδα έφυγε, Αμερικανίδα ήρθε στον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες τον νταμπλούχο και πρωταθλητή Ευρώπης επέλεξαν για αντικαταστάτρια της ποιοτικής Νιέμερ την 29χρονη Άλισον Μέιφιλντ (1.85 ύψος), η οποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Η Μέιφιλντ έχει ευρωπαίκή εμπειρία αγωνιζόμενη στην Γαλλία, στην Ελβετία και στην Φινλανδία ενώ πέρσι έπαιζε στο μακρινό Περού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Αθήνα την επόμενη σεζόν, για να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό! Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για το κλαμπ και για την οργάνωση του. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πρώην ομάδα μου στο Περού, είμαι ενθουσιασμένη που πηγαίνω σε μια άλλη ομάδα που κέρδισε πολλούς τίτλους την χρονιά που πέρασε με αποκορύφωμα την κατάκτηση του CEV Challenge Cup. Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για το κλαμπ και είμαι σίγουρη πως όλοι εκεί αισθάνονται περήφανοι για αυτό και θα θέλουν να υπερασπιστούν αυτό τον τίτλο φέτος» σχολίασε η νεοαποκτηθείσα Μέιφιλντ στο επίσημο site του Ολυμπιακού, olympiacossfp.gr και ολοκλήρωσε: «Νιώθω ευγνώμων που θα έχω αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και δεν σας κρύβω το γεγονός ότι περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η σεζόν. Έχω ακούσει ότι η νέα ομάδα μου έχει φανταστικούς οπαδούς που στους αγώνες δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα… περιμένω κι εγώ με ενθουσιασμό να ζήσω από κοντά αυτή την εμπειρία!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.