Μπαστακός: «Έχω δεθεί με τον Ηρακλή» (video)

Ο Μιχάλης Μπαστακός, σκόρερ του κορυφαίου γκολ της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, τόνισε ότι νιώθει ήδη σαν οικογένειά του τον Ηρακλή παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ λίγο καιρό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
21/04/2017 • 22:03
Μιχάλης Μπαστακός
  • shares
Ο Μιχάλης Μπαστακός, σκόρερ του κορυφαίου γκολ της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, τόνισε ότι νιώθει ήδη σαν οικογένειά του τον Ηρακλή παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ λίγο καιρό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός άσος παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του για το εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει έστω από μακριά, αλλά και στον κόσμο του Ηρακλή».

Για το δέσιμο που έχει με την ομάδα:
«Σ’ αυτό το διάστημα νομίζω… συμβαίνει κάτι περίεργο μέσα μου. Έχω δεθεί με τον Ηρακλή παρ’ όλο που βρίσκομαι λίγους μήνες στην ομάδα. Νιώθω σα να είμαι χρόνια εδώ. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι σα να βλέπω την οικογένειά μου στον Ηρακλή».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:
«Είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Θέλουμε να τον κερδίσουμε και να ηρεμήσουμε…».

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα:
«Νομίζω στο γήπεδο δε μας επηρεάζουν. Η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι ευθύνη άλλων…».

Για το τι κρατάει ως τώρα από την παρουσία του στον Ηρακλή:
«Δε θέλω προς το παρόν να σκέφτομαι την αποχώρησή μου από τον Ηρακλή. Θέλω να τελειώσει θετικά το πρωτάθλημα και μετά να τα δούμε όλα».

Για το τι χρειάζεται να δείξει ο Ηρακλής στα τελευταία δύο ματς για να τελειώσει θετικά τη φετινή σεζόν: 
«Σ’ αυτά τα τελευταία παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ότι και σ’ όλα τα προηγούμενα. Να δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο, να βγάλουμε την αγωνιστικότητά μας και όλα θα είναι στην πλευρά μας».

Για το αν υπό διαφορετικές διοικητικές προϋποθέσεις ερχόταν ως ελεύθερος στον Ηρακλή:
«Η αλήθεια είναι οτι έχω δεθεί με τον Ηρακλή. Μου βάζετε δύσκολα…».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2018 • 08:41
loading the player...

09/05/2018 • 16:07