Δώνης: «Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου» (video)

Ο Χρήστος Δώνης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και το αφιέρωσε στους ανθρώπους του Ηρακλή που τον πίστεψαν από την αρχή και στους συμπαίκτες του.
21/04/2017 • 21:42
Χρήστος Δώνης
  • shares
Ο Χρήστος Δώνης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και το αφιέρωσε στους ανθρώπους του Ηρακλή που τον πίστεψαν από την αρχή και στους συμπαίκτες του.

Ο άσος του «γηραιού» που βραβεύτηκε από τον προπονητή της ομάδας Κ-20, Σάκη Αναστασιάδη, έκανε λόγω για προσωπική δικαίωση, ενώ όσον αφορά στην παραμονή της ομάδας του τόνισε ότι ο Ηρακλής κρατά την τύχη στα χέρια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι δικαιώνεται όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω φέτος, προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή και σε όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Χωρίς αυτά τα παιδιά (σ.σ. τους παίκτες του Ηρακλή), δεν θα το είχα αυτό το βραβείο στα χέρια μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Για τη μάχη της παραμονής:
«Αυτή τη στιγμή έχουμε το πάνω χέρι εμείς, η παραμονή εξαρτάται μόνο από εμάς, αν κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, θεωρώ τότε πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το ότι δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας κόντρα στον Παναιτωλικό:
«Ήθελα να αγωνιστώ, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για τα διοικητικά προβλήματα:
«Εντάξει είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα προβλήματα όμως έξω από τα αποδυτήρια. Αυτή τη στγμή έχουμε μεγάλο κίνητρο, μένουν δυο παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα πάρουμε».

Για το αν έχει συναντήσει στην καριέρα του ξανά τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Προσωπικά όχι. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά όχι αγωνιστικά γιατί έχουμε πολλά παιδιά με ταλέντο. Διοικητικά όμως είναι πάρα πολλά…».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2018 • 08:41
loading the player...

09/05/2018 • 16:07