Τα είπαν πριν την προπόνηση

Στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καλαφάτης» λίγη ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση βρέθηκαν μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το τεχνικό επιτελείο και τους φροντιστές να μένουν έξω.
0
Νίκος Τζουάννης
21/04/2017 • 21:04
Τα είπαν πριν την προπόνηση
  • shares
Στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καλαφάτης» λίγη ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση βρέθηκαν μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το τεχνικό επιτελείο και τους φροντιστές να μένουν έξω. Ανάμεσα στους «πράσινους» έγινε μια κουβέντα ενωτική αναφορικά με όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και συμφώνησαν όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ήταν ουσιαστικά μια συζητήση συσπείρωσης, αναφορικά με τα εσωτερικά θέμτα της ομάδας και το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα στην τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πληρωθούν μεγάλο μέρος της οφειλής μέσα στην προσεχή εβδομάδα και το υπόλοιπο ποσό σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Α.Ο. Κέρκυρα

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, 17:15

Live
17/01/2018 • 08:08

Ματς με ιδιαιτερότητες σε Αγγλία και Τουρκία (video)

Οι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου Αγγλίας όπως και οι ρεβάνς στο Τουρκικό κύπελλο κρύβουν εκπλήξεις αλλά προπάντων περιέχουν έντονα το στοιχείο της παραγωγικότητας. Εξίσου επιθετικό και το ματς στο Λιλ όπου η Ρεν δεν μπορεί τόσο να ποντάρει στην άμυνά της.

09/01/2018 • 15:38