Τα είπαν πριν την προπόνηση

Στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καλαφάτης» λίγη ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση βρέθηκαν μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το τεχνικό επιτελείο και τους φροντιστές να μένουν έξω.
0
Νίκος Τζουάννης
21/04/2017 • 21:04
Τα είπαν πριν την προπόνηση
  • shares
Στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καλαφάτης» λίγη ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση βρέθηκαν μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το τεχνικό επιτελείο και τους φροντιστές να μένουν έξω. Ανάμεσα στους «πράσινους» έγινε μια κουβέντα ενωτική αναφορικά με όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και συμφώνησαν όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ήταν ουσιαστικά μια συζητήση συσπείρωσης, αναφορικά με τα εσωτερικά θέμτα της ομάδας και το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα στην τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πληρωθούν μεγάλο μέρος της οφειλής μέσα στην προσεχή εβδομάδα και το υπόλοιπο ποσό σε σύντομο χρονικό διάστημα.
21/08/2017 • 08:00

Δύο ευδιάθετες ομάδες υπόσχονται καλό θέαμα στο Σάρπσμποργκ της Νορβηγίας

Μια και καλή επιλογή σήμερα ενόψει ενός τριήμερο όπου στη ολοκλήρωση των Play-Off των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα μπορέσουμε να βρούμε πολύ καλές ιδέες, όπως βέβαια το κάνει η στήλη σε όλα τα προκριματικά του καλοκαιριού.