Πρόβλημα με «Παπ» στο Αγρίνιο

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος απουσίασε από την προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.
21/04/2017 • 20:46
Δημήτρης Παπαδόπουλος, Παναιτωλικός
  • shares
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος απουσίασε από την προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή προφανώς και είναι πλέον αμφίβολη και αν δεν τα καταφέρει τότε ο Μάκης Χάβος θα δυσκολευτεί να βρει λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Κι αυτό διότι είναι εκτός ο Μαρκόφσκι, ο οποίος έκανε θεραπεία, όπως και ο Πάουλο, που θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με τον «γηραιό», καθώς είναι τιμωρημένος, όπως και ο Ροντρίγκες.

Ακόμη ένας «πονοκέφαλος» για τον Χάβο είναι η κατάσταση του Παπουτσογιαννόπουλου, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο περιελάμβανε πάσινγκ γκέιμ, τελειώματα φάσεων, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
22/09/2017 • 08:00

Ανταγωνισμός υψηλού και παραγωγικού επιπέδου σε Λιλ, Νίκαια, Τραπεζούντα και Αμβέρσα

Τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ligue 1 της Γαλλίας αναμένεται πως θα έχουν ανταγωνιστικότητα τόσο στο Λιλ όπου φιλοξενείται η παραγωγική Μονακό, όσο και στην Νίκαια μιας και η Ανζέ στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει ιδιαίτερα αξιόπιστη ως ομάδα.