Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για Σεμπά

0
Μανώλης Βογιατζάκης
21/04/2017 • 17:57
ΑΕΚ
  • shares
Για "απόδοση δικαιοσύνης" κάνουν λόγο στην Ένωση μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να ορίσει έκτακτη δικάσιμο για την υπόθεση Σεμπά.

Εμφανώς ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την εξέλιξη στην υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε στον Σεμπά, αυτεπάγγελτα από τον αθλητικό δικαστή, κ. Μπαξεβάνη. 

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει έκτακτη δικάσιμο για την υπόθεση την Τρίτη 24/4 και οι "κιτρινόμαυροι" εξέφρασαν ανεπίσημα την άποψη ότι με τον τρόπο αυτό αποδίδεται δικαιοσύνη, ανεξάρτητα απ' το αν τιμωρηθεί ή όχι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Συμπληρώνουν μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας ορίζει δικάσιμο, διαφορετική μέρα απ' ότι συνήθως (κάθε Πέμπτη). Έτσι όπως εξελίχθηκε πάντως η κατάσταση, σε περίπτωση που κριθεί ότι ο Σεμπά υπέπεσε σε παράβαση, δεν θα αγωνιστεί στον β' ημιτελικό μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.
11/12/2017 • 07:51

Το πείσμα της Τορίνο, πρόκληση για τις φιλοδοξίες της Λάτσιο

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που η Τορίνο κέρδισε για τελευταία φορά, σε επίσημο παιχνίδι, ως φιλοξενούμενη της Λάτσιο. Ακόμα και τα τελευταία δύο όπου η ομάδα του Πιεμόντε έδειχνε ανταγωνιστική και φιλόδοξη, έφυγε με άδεια χέρια από το "Ολίμπικο".

07/12/2017 • 16:25