«Στα playoff μετράει η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, μίλησε για τον αγώνα play off της Κηφισιάς με τον Φοίνικα Σύρου για τη Volleyleague, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, μίλησε για τον αγώνα play off της Κηφισιάς με τον Φοίνικα Σύρου για τη Volleyleague, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αρσενιάδη:

«Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Φοίνικα, όπως ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Είναι η ώρα που η Κηφισιά θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς». Με αυτή τη δήλωση ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης έδωσε το στίγμα του αυριανού παιχνιδιού για τα play off της Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ τη με τον Φοίνικα Σύρου (Τετάρτη 6 Απριλίου στις 18:00 στο Ζηρίνειο).

Ο Κώστας Αρσενιάδης στη συνέχεια τόνισε : «Η Κηφισιά έχει παίξει πολύ καλό βόλεϊ όλη τη χρονιά αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν μετράει. Μπορεί να κάναμε μία καλή πορεία, αλλά τα play off είναι ουσιαστικά ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Θα μετρήσει η κατάσταση στη οποία βρίσκονται οι ομάδες αυτή την χρονική περίοδο. Εμείς αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Υπάρχει φθορά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο τεχνικός του ΑΟΠ Κηφισιάς κατέληξε λέγοντας « Ο Φοίνικας είναι μία ιδιαίτερα καλή ομάδα η οποία άξια έφτασε στα play off».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.