Τον έστειλε στα αποδυτήρια

Ένταση μεταξύ του Κώστα Μανωλά και τον Νίκου Κωστένογλου στην πρωινή προπόνηση με αφορμή ένα ...πέναλτι. Ο νεαρός αμυντικός δεν υπάκουσε στις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τον έδιωξε απ' την προπόνηση. Ζήτησε συγνώμη μετά από λίγη ώρα.

Ένταση μεταξύ του Κώστα Μανωλά και τον Νίκου Κωστένογλου στην πρωινή προπόνηση με αφορμή ένα …πέναλτι. Ο νεαρός αμυντικός δεν υπάκουσε στις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τον έδιωξε απ’ την προπόνηση. Ζήτησε συγνώμη μετά από λίγη ώρα.

Επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης μεταξύ του Κώστα Μανωλά και του Νίκου Κωστένογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής άσκησης, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, η μία ομάδα κέρδισε πέναλτι, με τον Κωστένογλου να λέει στον Σιαλμά να πάει να το εκτελέσει. Ο Μανωλάς όμως πήρε τη μπάλα και ετοιμάστηκε να το εκτελέσει ο ίδιος, παρά την εντολή του προπονητή του, με τον Έλληνα τεχνικό να του λέει: “Κώστα το πέναλτι θα το χτυπήσει ο Δημήτρης (Σιαλμάς)”, με τον νεαρό άσσο να απαντάει: “Γιατί την Κυριακή αν κερδίσουμε πέναλτι αυτόν θα βάλεις να το χτυπήσει;”. Ο Κωστένογλου τον έστειλε αμέσως στα αποδυτήρια, λέγοντάς του: “Κώστα πήγαινε μέσα. Εγώ αποφασίζω εδώ. Σε λίγο θα σε ρωτάμε και πότε θα έρθεις στην προπόνηση;”, με τον Μανωλά να απαντάει σε έντονο ύφος: “Δε θα έρθω αύριο”. Ο Έλληνας τεχνικός επέμεινε στην απόφασή του, φωνάζοντάς του για μια ακόμα φορά να πάει στα αποδυτήρια, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί εμφανώς εκνευρισμένος, με ορισμένους συμπαίκτες του να τον προτρέπουν να ακολουθήσει την εντολή του προπονητή του. Οι αρχηγοί της ομάδας, θέλοντας με την παρουσία τους να διατηρηθεί η ηρεμία, πήγαν αμέσως στα αποδυτήρια και μίλησαν στον νεαρό άσσο, εξηγώντας του μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στον ίδιο, αλλά και στην ομάδα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν (αγωνιστικά και μη), η ΑΕΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία και αυτό οφείλεται πρώτα απ’ όλα στη σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στα Σπάτα από τους ποδοσφαιριστές, τον Νίκο Κωστένογλου και τους συνεργάτες του. Μετά από τη συζήτηση που έκανε με τους αρχηγούς, ο Κώστας Μανωλάς πήγε στο γραφείο του προπονητή του και ζήτησε συγνώμη. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, να πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα υπάρξει τιμωρία για τον Έλληνα άσσο, αφού σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται από ανθρώπους της ομάδας, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Μανωλάς έχει ανάρμοστη συμπεριφορά, με τον προπονητή του όμως, μέχρι τώρα να μη δίνει συνέχεια στο θέμα για να διατηρηθεί η ηρεμία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.