Το γύρισε με Σουάρες

Ο Φερνάντο Τόρες από ήρωας (έκανε το 0-1) έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής με την αποβολή του στο 35' και έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη χάρη στα τέρματα του Σουάρες.

Ο Φερνάντο Τόρες από ήρωας (έκανε το 0-1) έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής με την αποβολή του στο 35′ και έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη χάρη στα τέρματα του Σουάρες.

Οι “Μπλαουγκράνα” πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μεγαλύτερη νίκη. Η μαζική άμυνα των Μαδριλένων τους έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν για την πρόκριση, ωστόσο για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να επικρατήσουν στην έδρα τους στον επαναληπτικό.

Γκολ και αποβολή για Τόρες

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είχε την συντριπτική κατοχή από το πρώτο λεπτό και να πίεζε για το γκολ, ωστόσο ο Σιμεόνε ήταν αυτός που είδε το πλάνο του να αποδίδει καλύτερα. Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις τρεις καλές στιγμές των Μέσι, Νεϊμάρ και το… πλήρωσαν λίγα λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους τελική στο 24′ με σουτ του Γκρίεζμαν έξω από την περιοχή και ένα λεπτό αργότερα ο Κόκε έβγαλε σε θέση βολής τον Τόρες, ο οποίος με έξοχο πλασέ έβαλε την Ατλέτικο σε θέση οδηγού του σκορ.

Ο Ισπανός επιθετικός θέλησε από… ήρωας να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Μέσα σε έξι λεπτά αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα για φάουλ στη μεσαία γραμμή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 35′.

Η κατοχή της Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε ανούσια, καθώς και οι δέκα παίκτες της Ατλέτικο την περισσότερη ώρα είχαν… στρατοπεδεύσει στην περιοχή του Ομπλακ. Ο τελευταίος δεν χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη επέμβαση για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, σε αντίθεση με τον τερ Στέγκεν…

Σουάρες και ανατροπή…

Αν και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές της Ατλέτικο, η συνέχεια άνηκε στην Μπαρτσελόνα. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε είχε εγκατασταθεί στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.  Μέσι με ανάποδο ψαλίδι αστόχησε, ο Νεϊμάρ είχε δοκάρι στο 51′, αλλά ο παίκτης που κατάφερε να βρει στόχο ήταν ο Σουάρες. Ο Ουρουγουανός μέχρι το 63′ δεν είχε τελική προσπάθεια, αλλά η πρώτη του ήταν και αυτή που έφερε την ισοφάριση.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στη συνέχεια. Το πλάνο του του Σιμεόνε για μαζική άμυνα δεν απέδωσε καρπούς. Η Μπαρτσελόνα βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Σουάρες, ο οποίος με κεφαλιά στο 74′ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε καθυστέρηση με κάθε τρόπο προκειμένου να “παγώσει” το ρυθμό του αγώνα. Ο Γερμανός ρέφερι είχε χάσει το παιχνίδι και χαρίστηκε στους παίκτες του Σιμεόνε αρκετές φορές στα σκληρά τους μαρκαρίσματα. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον στον επαναληπτικό η Ατλέτικο θα πρέπει να νικήσει αν θέλει να περάσει αυτή στους “4” του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.