Ηρακλής – Ολυμπιακός και όλοι οι αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Super League στα κανάλια Novasports

Δείτε live την Τετάρτη 6/4 τον εξ’ αναβολής αγώνα και την Κυριακή 10/4 λεπτό προς λεπτό τις αναμετρήσεις μέσα από το «Παίζουμε Ελλάδα».

Δείτε live την Τετάρτη 6/4 τον εξ’ αναβολής αγώνα και την Κυριακή 10/4 λεπτό προς λεπτό τις αναμετρήσεις μέσα από το «Παίζουμε Ελλάδα».

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 6 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον εξ’ αναβολής αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός (https://www.youtube.com/watch?v=y_aVphYNEKw), ενώ την Κυριακή 10 Απριλίου θα δουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» και τους 8 αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Super League (https://www.youtube.com/watch?v=7VeHz8XAS-k). Οι αγώνες θα προβληθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova.

Η αρχή είναι την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 19:30 με τον εξ’ αναβολής αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή από το «Καυτανζόγλειο Στάδιο» θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Νίκος Γαβαλάς.

Η συνέχεια είναι την Κυριακή 10 Απριλίου με την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Super League. Η κάλυψη της θα ξεκινήσει από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα προβληθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, ΑΕΚ – Πανιώνιος από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργου Βασιλείου, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Σπύρου Δημολίτσα και Νίκου Γαβαλά, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Νίκου Τζουάννη, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός από το Novasports 6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου.

Παράλληλα θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις Πανθρακικός – Ηρακλής από το Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα, ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς από το Novasports 24 HD σε περιγραφή του Ισίδωρού Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα, Βέροια – Skoda Ξάνθη από το Novasports Extra 1 (θέση 291 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και ΑΕΛ Καλλονής – Ατρόμητος από το Novasports Extra 2 (θέση 292 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή  «Παίζουμε Ελλάδα» με το «τρίτο ημίχρονο» και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr και στο Nova GO

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 28η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες ΑΕΚ – Πανιώνιος, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς, ΑΕΚ – Πανιώνιος, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για τον αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός το hashtag είναι #IRAOLY και για την 29η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς:#PASPLAT, Βέροια – Skoda Ξάνθη:#VERΧΑΝΤΗ, ΑΕΛ Καλλονής – Ατρόμητος:#AELKATR, ΑΕΚ – Πανιώνιος:#AEKKPGSS, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός:#PANOLY, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός:#ASTRPAO, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός:#PAOKLEV, Πανθρακικός – Ηρακλής:#PANTHRIRA

Για περισσότερα σχετικά με την 29η αγωνιστική της Super League:
Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (novasports.gr/WebTV)
Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (novasports.gr/Facebook, novasports.gr/Twitter)
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/match-promo/superleague29

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.