Μέλμπεργκ: “Απογοητευμένοι που δεν περάσαμε”

Όπως ήταν φυσικό και ο Ολαφ Μέλμπεργκ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νοιώθουν απογοητευμένοι και στάθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Μαρσέιγ, εκεί όπου οι "ερυθρόλευκοι" γνώρισαν την ήττα.

Όπως ήταν φυσικό και ο Ολαφ Μέλμπεργκ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νοιώθουν απογοητευμένοι και στάθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Μαρσέιγ, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν την ήττα.

“Είμαστε απογοητευμένοι. Αν και νκήσαμε στο παιχνίδι μας, αν δεις τι έγινε στη βραδιά τότε θα καταλάβεις πως είμαστε απογοητευμένοι που δεν περάσαμε. Τώρα αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι να κοιτάξει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που είναι δύσκολα. Αργούν αυτά στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα πρέπει να δούμε και την κλήρωση.

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός έκανε τη χειρότερη του εμφάνιση, ήμασταν ανέτοιμοι και αυτό μας επηρέασε. Εκτός έδρας παίξαμε καλά με Ντόρτμουντ και Αρσεναλ, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Αν δούμε όλη μας την πορεία, τότε θεωρώ πως έπρεπε να περάσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.