Οι Γερμανοί δεν μας γουστάρουν, διπλό η Μαρσέιγ! (video)

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα πρέπει να στοχεύσουμε πάνω στη γερμανική φυλή για όλα τα κακά συμβαίνουν στη χώρα μας, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, όμως, είναι ότι η ανατροπή της Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ με γκολ στο 85ο και στο 87ο σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν Ολυμπιακό! Τελικό σκορ; Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 2-3 με τους Γάλλους να προκρίνονται και τους Γερμανούς να αδιαφορούν.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα πρέπει να στοχεύσουμε πάνω στη γερμανική φυλή για όλα τα κακά συμβαίνουν στη χώρα μας, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, όμως, είναι ότι η ανατροπή της Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ με γκολ στο 85ο και στο 87ο σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν Ολυμπιακό! Τελικό σκορ; Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ 2-3 με τους Γάλλους να προκρίνονται και τους Γερμανούς να αδιαφορούν.
 
Οι… υποψίες που είχαμε πριν ξεκινήσει ο αγώνας ότι η Ντόρτμουντ θα μπει πολύ δυνατά για να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο. Οι Γερμανοί ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο σγημειώνοντας δυο γκολ και χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν και τρίτο.
Αυτό που τους χάλασε τη χαρά ήταν το γκολ της Μαρσέιγ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ταυτόχρονα τους έκοψε τη φόρα για να πετύχουν το πολυπόθητο +5 που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης.
 
Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, πίεζαν τα καρέ του Ματαντά, αλλά δεν κατάφερνε να απαιελήσει τον διεθνή πορτιέρο. Ολα αυτά μέχρι το 23ο. Σε εκείνο το λεπτό, ο Λεβαντόφσκι πάσαρε στον Μπλαζικόφσκι και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.
 
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και απέδωσε καρπούς για δεύτερη φορά. Στο 32ο ο Σεμπάστιαν Κελ προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Στεφάν Μπιά σήκωσε το πόδι του και τον χτύπησε. Ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Χούμελς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα πετυχαίνοντας το 2-0.
 
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν αρκετά νευρικές. Η Μαρσέιγ στη μοναδική καλή στιγμή της ευτύχησε να μειώσει το σκορ. Στο 4ο των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Αμαλφιτάνο έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα και ο Ρεμί με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.
 
Στο δεύτερο μέρος, οι Γάλλοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Α. Αϊγιού στο 54ο δεν κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση, αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Ντόρτμουντ επισκέφτηκε και πάλι τα καρέ του Ματαντά αναγκάζοντας τον τελευταίο να επέμβει σε μια προσπάθεια του Γκέτσε.
 
Στο 70ό ο Λεβαντόφσκι απέτυχε να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε πάνω στον Αθπιλικουέτα. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκέτσε να χάσει ευκαιρία, ενώ στο 82ο ο Βαλμπουενά είχε την ίδια τύχη.
 
Και ενώ όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα γινόταν η ανατροπή, οι Γερμανοί αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά κακός οιωνός για τους Ελληνες. Μια κακή παρέα. Ο Α. Αϊγιού στο 85ο και ο Βαλμπουενά στο 87ο έκαναν μέσα σε δυο λεπτά το 2-1 σε 2-3 στέλνοντας τη Μαρσέιγ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:
Βαϊντενφέλερ, Πίτσεκ, Φελίπε Σαντάνα, Χούμελς, Λέβε, Κελ (32ο Ντα Σίλβα), Γκουντογάν, Γκέτσε (46ο Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι, Μπλαζικόφσκι, Μπάριος (63ο Καβάγκα).
 
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαουαρά, Ν’ Κουλού, Τραορέ, Ντιαρά, Μπία (46ο Σεϊρού), Λούτσο (67ο Τζ. Αϊγιού), Αμαλφιτανό, Α, Αϊγιού, Ρεμί (73ο Βαλμπουενά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.