Άρεσε ο Ολυμπιακός, 3-0 την Βάτενς (video)

Στο πρώτο του φετινό φιλικό ο Ολυμπιακός με σκόρερ τους Φορτούνη και Γκερέρο (δις) νίκησε την Βάτενς με 3-0 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό, για το χρονικό σημείο της προετοιμασίας, ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο του φετινό φιλικό ο Ολυμπιακός με σκόρερ τους Φορτούνη και Γκερέρο (δις) νίκησε την Βάτενς με 3-0 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό, για το χρονικό σημείο της προετοιμασίας, ποδόσφαιρο.
Ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του ενώ άλλαξε και διάφορους σχηματισμούς. 

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο με πρέσινγκ κατά διαστήματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλά τρεξίματα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Κώστας Φορτούνης έπιασε ένα υπέροχο σουτ κι έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Όσβαλντ που δεν είχε κανένα περιθώριο ν’ αντιδράσει. 
Στο 9’ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλο γκολ όταν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση που ξεκίνησε από την περιοχή των «ερυθρόλευκων» ο Βρουσάι βρήκε τον Μάνο μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Οι αυστριακοί είχαν ένα καλό σουτ στο 11’ με τον Σάτιν το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χουτεσιώτης. Στο 31’ είχαν την καλύτερη στιγμή τους όταν μετά από λάθος γύρισμα του Ένγκελς, ο Φιλίπ δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Χουτεσιώτη. Σπουδαία επέμβαση από το νεαρό τερματοφύλακα.
Νέα καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 35′ όταν μετά από γύρισμα του Φορτούνη ο Μάνος μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Όσβαλντ. Δεύτερη καλή ευκαιρία για τον Μάνο.
Στο 37′ καλή κομπίνα στο κόρνερ με τον Φορτούνη να δίνει νέα καλή πάσα μ΄πεσα στην περιοχή στον Μανθάτη αυτή την φορά ο οποίος θα σουτάρει άστοχα.
Στο 39′ ακυρώνεται γκολ του Μάνου ως οφσάιντ, μετά από ασίστ του Φορτούνη. ΚΑΚΩΣ ακυρώνεται το γκολ καθώς κανείς από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς άλλαξε εννέα παίκτες αφήνοντας τον Καμαρά και τον Ανδρούτσο. Έβαλε,  Γιαννιώτη, Βέργο, Τζούρτζεβιτς, Γκερέρο, Πάρντο, Τσιμίκα, Νικολάου, Ρομαό και Σάλιακα. Ένα σχήμα 4-4-2.
Παρόλα ταύτα δεν χάθηκε ο ρυθμός, υπήρξαν τρεξίματα και καλές συνεργασίες και πάλι. 
Στο 51′ ωραία προσπάθεια του Τσιμίκα και πάσα στον Πάρντο μέσα στην περιοχή με τον Κολομβιανό ν’ αργεί στηυν εκτέλεση και να δίνει την ευκαιρία στους αυστριακούς να διώξουν σε κόρνερ.
Στο 56’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία, πρώτα με τον Τζούρτζεβιτς που μετά από βαθιά μπαλιά του Νικολάου μόνος με τον Όσβαλντ δεν πλάσαρε σωστά και στην συνέχεια με σουτ του Πάρντο που έφυγε λίγο άουτ.
Στο 62′ καλή στιγμή για την Βάτενς με σουτ του Σουμά μέσα από την περιοχή. Σπουδαία επέμβαση από τον Γιαννιώτη.
Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 65’ με σουτ του Βέργου μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ.
Στο 68’ ο Μιγκέλ Γκερέρο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 γιο τον Ολυμπιακό. 
Ο Ισπανός μπόμπερ κτύπησε και πάλι στο 83’ όταν ο Πάρντο σέντραρε από τα δεξιά και ο Γκερέρο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Τρομερές δυνάμεις και τρεξίματα από τον Καμαρά που άφησε πολλές υποσχέσεις. Ο Γκερέρο έδειξε με το καλημέρα τις εκτελεστικές του δυνατότητες. Ο Φορτούνης στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε ένα υπέροχο γκολ και μοίρασε πολύ ωραία το παιχνίδι. 
Σίγουρα είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά οι ερυθρόλευκοι άφησαν καλές εντυπώσεις και με το παραπάνω.

Live Blog Oλυμπιακός – Βάτενς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.