Κωδικός “πρόκριση”

Τη νίκη που θα του ανοίξει την πόρτα για τους "16" του Champions League επιζητά απόψε (6/12, 21:45) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την "αδιάφορη" Αρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τη νίκη που θα του ανοίξει την πόρτα για τους “16” του Champions League επιζητά απόψε (6/12, 21:45) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την “αδιάφορη” Αρσεναλ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι «ερυθρόλευκοι» με 6 βαθμούς βρίσκονται μόλις έναν πίσω από την Μαρσέιγ (7) και δύο μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (4) στη βαθμολογία του ομίλου.

Αν κερδίσουν την Άρσεναλ και δεν κερδίζει η Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ, τότε …”φύγαμε για τους 16″. Αυτή θα είναι η 3η φορά που καταφέρνουν κάτι τέτοιο, επιτυχία ασφαλώς μεγάλη τόσο για τους ίδιους, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν είναι σημαδιακό ή οχι θα φανεί το βράδυ. Πάντως η τελευταία πρόκριση των «ερυθρόλευκων» ήταν την σεζόν 2009-’10, όταν και πάλι είχαν αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες» την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχαν επικρατήσει με 1-0, χάρις σε τέρμα του Λεονάρντο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στους Αριέλ Ιμπαγάσα και Φραν Γέστε αλλά είδε με ικανοποίηση τους Νταβίντ Φουστέρ και Πάμπλο Ορμπάιθ να τίθενται στη διάθεσή του και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα μετά από ένα διαστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Η Άρσεναλ έφτασε στην Αθήνα, χωρίς εννέα βασικούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Μικέλ Αρτέτα, Περ Μερτεζάκερ, Βόιτσεχ Σέζνι, Λοράν Κοσιελνί, Άαρον Ράμσεϊ, Αλεξάντερ Σονγκ, Ζερβίνιο και Θίο Γουόλκοτ. Αυτό δεν σημαίνει όμως, όπως είπε και ο Βενγκέρ, ότι δεν θα παίξει για τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.