Μέλμπεργκ: «Μονόδρομος η νίκη»

Αποφασισμένος να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ πρέπει να παραταχθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Αποφασισμένος να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ πρέπει να παραταχθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «κανονιέρηδες». Χαρακτηριστικά, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ και μετά θα δούμε τη έχει γίνει στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ. Η Άρσεναλ έχει ήδη περάσει, αλλά δεν ξέρω εάν αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Μπορεί ο Βενγκέρ να βάλει τους νέους να παίξουν και να κάνουν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Έχουν πολύ καλό ρόστερ και όποιος κι αν παίξει, δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Παίζουμε όμως εντός έδρας και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Άρσεναλ και την σύγκριση της με παλιότερες ομάδες:
«Ξέρω την Άρσεναλ γιατί μελετήσαμε πολύ τον τρόπο παιχνιδιού της πριν από το πρώτο παιχνίδι. Έχει πολλούς νέους παίκτες φέτος και μετά από ένα κακό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει ότι έχει βρει τη φόρμα της. Δεν ξέρω αν αυτή η Άρσεναλ είναι πιο αδύναμη από τις προηγούμενες ομάδες. Εξαρτάται με ποια ομάδα γίνεται η σύγκριση. Έπαιξα στην Αγγλία για μεγάλο χρονικό διάστημα και θυμάμαι την Άρσεναλ να κερδίζει το πρωτάθλημα αήττητη. Αυτή η ομάδα ήταν πιθανότατα και η καλύτερή της. Αν κάνουμε τη σύγκριση με εκείνη την ομάδα, τότε η φετινή είναι πιο αδύναμη. Κατά τη διάρκεια της σεζόν βέβαια, έχει δείξει θετικά στοιχεία».

Για τον αμφίρροπο όμιλο και την πρόκριση:
«Φυσικά η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες του ομίλου είναι δυνατές. Δεν εκπλήσσομαι που όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.