Μαρκόπουλος: Το απόλυτο φαβορί η Κίμκι

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά απέναντι στην Κίμκι, αλλά έχει μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι της, καθώς την αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά απέναντι στην Κίμκι, αλλά έχει μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι της, καθώς την αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική του Eurocup. Ο Σούλης Μαρκόπουλος πάντως, χαρακτηρίζει τους Ρώσους ως το «απόλυτο φαβορί».
«Η Κίμκι είναι το απόλυτο φαβορί, όχι μόνο για τον όμιλό μας, αλλά και για να κερδίσει την διοργάνωση, κάτι που έχει αποδείξει κατά την διάρκεια όλων των παιχνιδιών έως τώρα. Έχει πολύ βαθύ ρόστερ και όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ακόμη πιο σκληρό από εκείνο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα κόουτς.
Όσον αφορά στην προεργασία για το συγκεκριμένο ματς, εξήγησε πως «έχουμε προετοιμαστεί με πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας από το προηγούμενο παιχνίδι και με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.