“Δεν είναι ουτοπία οι όμιλοι”

Ο Βασίλης Μπάρκας αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε η Ουντινέζε στην ΑΕΚ για την απόκτησή του, αλλά και στον μεγάλο στόχο που έχει φέτος αυτός και η ομάδα του.

Ο Βασίλης Μπάρκας αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε η Ουντινέζε στην ΑΕΚ για την απόκτησή του, αλλά και στον μεγάλο στόχο που έχει φέτος αυτός και η ομάδα του.

Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε στην εφημερίδα “Real News”:

«Όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν μπορείς παρά να έχεις μόνο το νταμπλ στο μυαλό σου. Και από εκεί και πέρα, το όνειρο του Champions League είναι κάτι που εξιτάρει όλους μας. Δεν έχω παίξει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση και περιμένω σαν τρελός τη στιγμή. Θα προχωράμε βήμα-βήμα, αλλά δεν θεωρώ ανεδαφικό ούτε ουτοπία το να μπούμε στους ομίλους. Δεν υστερούμε σε τίποτα από κανέναν και δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Τα ακόμη καλύτερα έρχονται».

Για το γεγονός ότι πρόσφατα υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα δώσω τα πάντα για να πάρουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Το βασικότερο είναι να είμαι υγιής και αν έχω ολοκληρωμένες σεζόν, μακριά από τραυματισμούς».

Για την πρόταση από την Ουντινέζε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, είναι θέμα που το χειρίζεται ο πρόεδρος. Δουλειά μου είναι να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος».

Για τις εργασίες που συνεχίζονται στο νέο γήπεδο: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Και ανυπομονούμε να μπούμε μέσα και να παίξουμε. Στο σπίτι μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.