Ασημάκη: “Ένα μετάλλιο έχει πάντα αξία”

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών αναφέρθηκε στην τρίτη θέση που κατέλαβε η χώρα μας στους Μεσογειακούς αγώνες.

Σύμφωνα με την αρχηγό της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών, η ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη πάντως έδειξε ικανοποιημένη από την τρίτη που κατέκτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

“Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη διοργάνωση, με την ήττα της πρεμιέρας από την Ισπανία, τα επόμενα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γαλλία ήταν κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσά μας.

Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες της αποστολής και η διοργάνωση αποτέλεσε μια καλή προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Φυσικά, ένα μετάλλιο έχει πάντα μεγάλη αξία και είμαστε πολύ χαρούμενες που το κατακτήσαμε. Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε φάση προετοιμασίας και υπάρχει σίγουρα μια κόπωση, όμως επικρατεί εξαιρετικό κλίμα στους κόλπους της ομάδας. Επιστρέφοντας στην πατρίδα, θα κορυφωθεί η προετοιμασία αυτή δίνοντας διπλά φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Αυστραλίας. Πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμες για τη Βαρκελώνη”, υποστήριξε η αρχηγός της Εθνικής, Αλεξάνδρα Ασημάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.