O ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει (video)

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση τροφίμων πριν το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα ανακοίνωσαν όλα τα τμήματα του συλλόγου έπειτα από πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια του συλλόγου.

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση τροφίμων πριν το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα ανακοίνωσαν όλα τα τμήματα του συλλόγου έπειτα από πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια του συλλόγου.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε την Παρασκευή, αναφέρθηκαν στη σχετική πρωτοβουλία ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ Άλκης Ησαϊάδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, αθλητές των διαφόρων τμημάτων αλλά και εκπρόσωποι των Μητροπόλεων υπέρ των συσσιτίων των οποίων θα διατεθούν τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά της Εκκλησίας μίλησε ο Πατέρας Στέφανος (ιερέας από τη Μητρόπολη Νεάπολης), ο Πατέρας Στυλιανός (εκπρόσωπος Μητροπόλεως Κρήνης και Καλαμαριάς), ο Πατήρ Αναστάσιος (εκπρόσωπος Μητροπόλεως Λαγκαδά) και ο Πατέρας Νικόδημο ( εκπρόσωπος Μητροπόλεως Κασσανδρείας).

Οι δηλώσεις των αθλητών του ΠΑΟΚ:

Στέλιος Μαλεζάς (ποδόσφαιρο)
: «Μία πολύ ωραία ενέργεια του ΑΣ ΠΑΟΚ, η οποία θα πρέπει να στηριχτεί από όλους μας, ακόμα περισσότερο στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Κώστας Χαραλαμπίδης (μπάσκετ):
«Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του ερασιτέχνη βρίσκει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεφύγουμε από την εγωκεντρική προσέγγιση της ζωής μας, να σκεφτούμε τον συνάνθρωπο μας και να δούμε εκτός από τα προβλήματα μας και αυτά του άλλου. Η κοινωνική ευσυνειδησία και η αλληλεγγύη είναι στο dna του Έλληνα και καλούμαστε να το δείξουμε για ακόμα μία φορά. Να ευχηθώ να φτάσουμε τους 90 τόνους τροφίμων όσα και τα χρόνια του ΠΑΟΚ στα γενέθλια του».

Αλέξης Αλβανός (χάντμπολ): «Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να συγχαρούμε αυτή την προσπάθεια του ερασιτέχνη να στηρίξει το κοινωνικό έργο που γίνεται. Να είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι του ΠΑΟΚ που ευαισθητοποιείται και δρα έντονα σε αυτές τις κοινωνικές δραστηριότητες. Καλούμαστε να μαζέψουμε όσο περισσότερα τρόφιμα και να στηρίξουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη».

Χρήστος Παπαποστόλου (πόλο):
«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτή η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας».

Δέσποινα Γιάννου (γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου):
«Είναι πολύ σημαντικό να ανήκει κάποιος σε ένα τεράστιο σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ. Αξίζουν στον ΠΑΟΚ συγχαρητήρια που ευαισθητοποιείται σε τέτοιους καιρούς. Στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει τον κόσμο που το έχει ανάγκη».

Δείτε το σχετικό video από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.