Όρθιος ο Εθνικός Αστέρας στην Κατερίνη

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Εθνικό Αστέρα στην Κατερίνη.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Εθνικό Αστέρα στην Κατερίνη. Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά αλλά αυτό ελάχιστα απασχολεί τους Καισαριανιώτες καθώς απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα που αναζητούσαν σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Πιερικός διατήρησε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ωστόσο δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες του να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα των «ερυθρόλευκων». Κατά συνέπεια, οι Μακεδόνες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου.

Ωστόσο, λίγο έλειψε η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου να «κλέψει» τη νίκη στο 94′ αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Ιντζόγλου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Περουτζίνι (46′ Κοντέων), Πέτρου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπλαζέφσκι, Θάνος (46′ Ελευθεριάδης), Κουτσόσπυρος (75′ Γκουγκουλιάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Παντίδος, Καρατζάς, Λαμπρόπουλος, Νάστος, Χωριανόπουλος, Παληγεώργος (80′ Δάρρας), Χαϊκάλης (69′ Χανιώτης), Σκαρτσίλας, Πασκούλεφ (59′ Λουτσιάνο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.