Ο Γιάννης Μπουρούσης στην «Super Euroleague»

Σήμερα Παρασκευή 8/4, 23:45, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD με τον Γιώργο Συρίγο – Ρωτήστε τον διεθνή μπασκετμπολίστα μέσα από το Novasports.gr.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου στις 23:45, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα  Novasports 2  και Novasports 2 HD, την εκπομπή «Super Euroleague» (www.novasports.gr/super-euroleague) με τον  Γιώργο Συρίγο και καλεσμένο τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας της Λαμποράλ Κούτσα σε ζωντανή σύνδεση από την Βιτόρια, θα μιλήσει για την εξαιρετική σεζόν που κάνει με την ισπανική ομάδα, θα αναφερθεί στις επικείμενες «μάχες» με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague Basketball με έπαθλο την είσοδο στο Final Four του Βερολίνου, ενώ θα μιλήσει και για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από το ελληνικό μπάσκετ.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV).

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στον Γιάννη Μπουρούση μέσα από τη σελίδα της εκπομπής «Super Euroleague» (www.novasports.gr/super-euroleague) και δείτε τις απαντήσεις του διεθνή άσου LIVE! Λίγο μετά το τέλος της, η εκπομπή «Super Euroleague» με τη συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση θα είναι διαθέσιμη on Demand στη σελίδα της στο www.novasports.gr.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.