Όλα… μηδέν στη Λιβαδειά(vid)

Λεβαδειακός και Πανιώνιος είδαν τις προσπάθειές τους να καλύπτονται από τη «λευκή» ισοπαλία μετά από ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Λεβαδειακός και Πανιώνιος είδαν τις προσπάθειές τους να καλύπτονται από τη «λευκή» ισοπαλία μετά από ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι Βοιωτοί έμειναν αήττητοι στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους, ενώ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους.
 
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήγε στους 13 βαθμούς και διατηρήθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία ήττα σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Λεβαδειακός από την άλλη, παρέμεινε στην προτελευταία θέση με ένα βαθμό, αλλά και έξι παιχνίδια λιγότερα από την Κέρκυρα.
 
Τα πλάνα των δύο τεχνικών

 
Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τους γηπεδούχους με 4-2-3-1, τον Κυριακίδη να μένει στην εστία και τους Μουλόπουλο, Τομάς, Λισγάρα και Μελισσά από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Κόρμπος και Ζησόπουλος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Φαβάλι σε δημιουργικό ρόλο και τον Κοιλιάρα δεξιά, τον Βασιλείου αριστερά και τον Ζουρούδη στην κορυφή της επίθεσης.
 
Με το ίδιο σύστημα «έστησε» τον Πανιώνιο και ο Μάντζιος. Μπροστά από τον Ελευθερόπουλο ήταν οι Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβας και Κβιρκβέλια, αμυντικά χαφ οι Κουμορτζί, Σάμαρης και σε ελεύθερο ρόλο ο Ριέρα. Την τριάδα της επίθεσης συνέθεσαν ο Σκέμπρι (δεξιά), ο Κολοβός (αριστερά) και ο Κούτσι σαν «καθαρό» σέντερ φορ.
 
Ανέβηκαν μετά το τέταρτο
 
Ο Λεβαδειακός έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ελευθερόπουλο να αποκρούει το σουτ του Φαβάλι στο 3′ και τον Κόρμπο στο 7′ να σουτάρει έξω από την περιοχή άουτ. Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ρυθμό μετά τα πρώτα 15 λεπτά, με τον Πανιώνιο να γίνεται απειλητικός στο 17′, όταν ο Ριέρα τα χάλασε στην τελική προσπάθεια, ενώ στο 19′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με τον Φαβάλι που έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.
 
Ο Μάντζιος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή στο 24′, με τον Πετκάκη να αντικαθιστά τον τραυματία Γιόνσον, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κούτσι σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε την μπάλα. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι Βοιωτοί ήταν πιο δραστήριοι, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα σε δυο καλές φάσεις με τους Βασιλείου και Ζουρούδη.
 
Και πάλι οι γηπεδούχοι
 
Για τον Λεβαδειακό ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία και στην επανάληψη. Στο 48′ ο Ζουρούδης με φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ξεγέλασε τον Ελευθερόπουλο, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Με ένα μακρινό σουτ του Ριέρα, «απάντησε» στις ευκαιρίες και ο Πανιώνιος στο 57′, με το γκολ να παραμένει δύσκολη υπόθεση για τις δύο ομάδες.
 
Αυτή ήταν η εικόνα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, με κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες για γκολ και από τις δύο πλευρές και επιθέσεις που έμεναν μισοτελειωμένες. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι δύο αντίπαλοι έχοντας συμβιβαστεί με την ιδέα της ισοπαλίας, έδωσαν ακόμη μεγαλύτερο βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα και το τελικό σφύριγμα του Τάσου Κάκου τις βρήκε «κολλημένες» στο 0-0.
 
Το μόνο που άλλαξε -κι αυτό. μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κερκυραίου διαιτητή- είχε να κάνει με τον Σίτο Ριέρα. Ο επιρρεπής στα παιδικά λάθη Ισπανός, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα για διαμαρτυρία και θα απουσιάσει από το επόμενο -τουλάχιστον- παιχνίδι της ομάδας του.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 12η
Αγώνας: Λεβαδειακός-Πανιώνιος
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Γούκος, Μπιτσίδης

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόποουλος, Τομάς, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Λισγάρας, Κόρμπος.

Πανιώνιος (Απόστολος Μάντζιος): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός, Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Ναπολεόνι και Ανέστης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.