“Δε θα μας επηρεάσει η απώλεια βαθμών” (video)

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στο novasports.gr για το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχασε η ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ και για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στο novasports.gr για το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχασε η ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ και για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στη δυναμικότητα του επόμενου αντιπάλου της Ένωσης και στο γεγονός ότι οι εξέδρες του ΟΑΚΑ θα είναι άδειες λόγω της γνωστής τιμωρίας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

“Βάσει βαθμολογικού πίνακα όντως είναι το πιο δύσκολο από τα τελευταία ματς που δώσαμε. Θα μας δώσει όμως μια πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε και πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε στους αγώνες των πλέι οφ. Δυστυχώς θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών, άρα το γεγονός αυτό κάνει εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι αυτό.

Συνήθως επηρεάζει τους παίκτες όταν δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Επηρεάζει τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Πανιώνιος θα έχει ένα έξτρα κίνητρο, παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ, άρα δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα τον επηρεάσει, αλλά τους δικούς μας παίκτες σίγουρα θα τους επηρεάσει αφού ο κόσμος πάντα βοηθάει. Οι Έλληνες ίσως είναι συνηθισμένοι, αλλά στους ξένους θα φανεί κάπως περίεργο”.

Για το κατά πόσο θα έχει σχέση το ματς αυτό με τις κόντρς των δύο ομάδων στα πλέι οφ, ο Πογέτ τόνισε:
“Παρόμοιο παιχνίδι με αυτό που θα γίνει στα πλέι οφ δεν θα είναι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι. Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά στο ματς των πλέι οφ. Το σημαντικό είναι ότι θα πάρουμε πολλές πληροφορίες κι εμείς και ο Πανιώνιος. Η πιο μεγάλη διαφορά που θα υπάρχει είναι ότι τότε θα παίξουμε με κόσμο, αλλά σίγουρα αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα δώσει πληροφορίες στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και στον κόσμο”.

Όσο για τους δύο παραπάνω βαθμούς που είχε η ΑΕΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι δεν υπάρχουν πια λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων αλλά και της τιμωρίας από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας, ο προπονητής της Ένωσης τόνισε:
“Οι βαθμοί που έχουμε χάσει είναι επειδή δεν παίξαμε καλά σε κάποια ματς, αλλά κι επειδή είχαμε την τιμωρία από την Ομοσπονδία. Σίγουρα είναι θετικό να μπεις με περισσότερους βαθμούς, αλλά πρέπει να δεχθούμε την κατάσταση έτσι όπως είναι.

Δε νομίζω πάντως να μας επηρεάσει τόσο πολύ (το γεγονός ότι χάσαμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχαμε). Από την εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία και στην Αγγλία με τη Μπράιτον δεν ισχύει πάντα ότι αυτός που φτάνει πρώτος στα πλέι οφ, πετυχαίνει τον στόχο του. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, άρα ο στόχος είναι φτάσεις ως εκεί και μετά να τα πας όσο το δυνατόν καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.